Trap

Resultaat Club Kampioenschap TRAP 2019

 

FORMULIEREN THEORETISCHE EN PRAKTISCHE PROEF KLEISCHIETEN VSK

op voorhand inschrijven

Om een voorlopige of definitieve sportschutters licentie te verkrijgen is het noodzakelijk een THEORETISCHE EN PRAKTISCHE proef af te leggen, ook te slagen.
Vanaf 2019 zal U zich op voorhand moeten inschrijven via de site van VSK, "licentie, licentie, kalender proeven kleischieten" , U kan dan kiezen uit de in het blauw gemarkeerde tekst, als U daar op klikt verschijnt er een blad dat je kan invullen, dit zal dan doorgestuurd worden naar VSK en die zullen de examinatoren inlichten in verband met Uw inschrijving, U hoeft zich dan aan te melden op de desbetreffende datum.

Datum 16 februari TDK, directe link

YANNICK BEHAALDE 4° PLAATS 

WORLD CUP MEXICO

GUADALAJARA  121/125

Yannick behaalde in Acapulco (MEX) de vijfde plaats na finale.

Met een fantastische score van 122/125

Ziehier de link naar de volledige finale.

https://www.youtube.com/watch?v=2wkwQ1VYCo4

In memoriam:  

August Van Naelten

Op 11 januari 2016 om 20.00 u is August Van Naelten overleden in het bijzijn van zijn partner en zijn beste vriend. Gust heeft maandag nog afscheid kunnen nemen van heel veel vrienden die bij hem langsgekomen zijn. 

Hij had vrede genomen met de moeilijke situatie waarin hij verkeerde en was klaar om de stap te zetten naar het grote onbekende.

Wij, Tir Der Kempen, samen met al zijn schuttersvrienden zijn blij dat we deel mochten uitmaken van zijn uitgebreide vriendenkring. Gust staat in ons hart gegrift als een joviale kerel die we nooit zullen vergeten.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 16/01/2016 in de kerk van Olen om 12.00 u